Empresa

Qui som

Ferrocanor Aluminis, S.L és una empresa familiar dedicada tant a la serralleria com a la fusteria metàl·lica d’alumini, fundada en 2016 per relleu generacional i amb una dilatada experiència i trajectòria en el sector des de 1986.

Tenim com a principal objectiu la satisfacció del client, i per açò comptem amb un equip de professionals amb gran experiència i materials de màxima qualitat de les millors marques.

Què fem?

Comptem amb una àmplia gamma de sistemes i solucions per a l’arquitectura i la construcció.

  • Realitzem treballs i projectes a mesura tant per a reforma, rehabilitació o obra nova.
  • Fabriquem tot tipus de tancaments com poden ser reixes, balconades, baranes, escales, finestres, portes, cobertes, pèrgoles, vallats, etc.
  • Instal·lem cortines de cristall, cobertes fixes i mòbils, tendals o portes de garatge.

Treballem amb les millors marques:

  • REYNAERS:

Reynaers Aluminium és un especialista europeu líder en el desenvolupament i la comercialització de solucions d’alumini innovadores i sostenibles per a finestres, portes, murs cortina, corredisses, proteccions solars i verandes. L’objectiu de la companyia és l’eficiència energètica i la voluntat per la responsabilitat mediambiental.

A més d’una àmplia gamma de solucions estàndard, també desenvolupen solucions a mesura per a tots els sectors del mercat, des de projectes residencials a comercials i industrials. Els seus sistemes d’alta qualitat compleixen les demandes més exigents en termes de comoditat, seguretat, disseny arquitectònic i eficiència energètica.

Reynaers Aluminum es va fundar en 1965 i forma part del Grup Reynaers, que actualment ocupa més de 2322 treballadors en més de 40 països de tot el món i exporta a més de 70 països en els 5 continents. La companyia, amb seu en Duffel, Bèlgica, va aconseguir una facturació anual de 580 milions d’euros en 2019.

Font: www.reynaers.es

 

  • ALUMED Aluminium Systems:

Alumed dissenya i desenvolupa sistemes en alumini de primera qualitat per a una àmplia gamma d’indústries, ja es tracte de finestres i portes, sistemes comercials o d’extrusió d’alumini especialitzada per a projectes concrets i estàndards dins del seu catàleg de productes.

L’empresa va ser fundada en 1980 sota el nom ALUMINI I ACCESSORIS DEL MEDITERRANEO i no ha deixat d’oferir la més alta qualitat en els sistemes d’alumini per a la construcció, superant els estàndards actuals i desafiant els futurs d’eficiència, seguretat i rendiment.

En Alumed comptem amb l’experiència, el coneixement i la innovació de productes per a proporcionar una gamma completa de solucions de construcció, directament des de la nostra seu a Alacant i també des de les nostres delegacions situades a València i Mallorca.

Amb un equip comercial i tècnic molt expert es constitueixen com un dels principals, si no el principal fabricant de sistemes de construcció d’alumini de la Comunitat Valenciana i en un dels més importants d’Espanya.

Els seus productes innovadors els han col·locat a l’avantguarda en el sector de sistemes de construcció d’alumini, continuant amb el desenvolupament de productes líders en el mercat que proporcionen alt rendiment, estètica i relació qualitat¬-preu.

Font: www.alumed.com

  • EXTRUAL:

EXTRUIDOS DEL ALUMININIO S.A. és una empresa consolidada en la fabricació i comercialització de perfils d’alumini mitjançant el procés d’extrusió, amb àmplies solucions d’aplicació tant en l’àmbit industrial com en sistemes d’edificació.

La versatilitat de les seues modernes instal·lacions industrials, amb el màxim nivell d’automatització en tots els processos, permet a EXTRUAL disposar d’una de les gammes de perfils més completes del mercat, tant normalitzats com fabricats a mesura per al client.

La qualitat, el servei, la innovació i l’obertura a nous mercats són algunes dels senyals d’identitat que marquen l’activitat de EXTRUAL. Amb més de 35 anys d’experiència, acapara gran part de la producció nacional amb 5 premses d’extrusió, una planta de lacat vertical, dues plantes d’anoditzat, una d’efecte fusta i una altra de Trencament de Pont Tèrmic. Tot això en unes instal·lacions de més de 40.000 metres quadrats.

Comptem amb GALSA (General de Aluminios SA), qui distribueix els sistemes EXTRUAL amb un servei diari de lliurament.

Font: www.extrual.com

 

  • ALUPLAST I CORTIZO PVC:

ALUPLAST amb seu a Alemanya i CORTIZO PVC com a producte nacional ens aporten sistemes de PVC d’alta qualitat per a la fabricació de finestres.

  • C3 SYSTEMS:

C3 Systems desenvolupa, fabrica i comercialitza sistemes de tancaments envidrats verticals i horitzontals, sistema de pèrgola bioclimàtica d’alumini, i elements de protecció solar.

Tots els components són dissenyats per l’equip d’enginyers i fabricats sota els més estrictes controls de qualitat en les seues instal·lacions centrals.

C3 Systems ja duu a terme exportació directa dels seus productes a més de 30 països amb les seues marques Seeglass One, Seeglass Big, Seglass Lux, Seeglass Run, Seeglass Pro, Seesky Bio, Seesky Bio open, Seesky Taf, Seesky Luz, i Hàbitat

Font: www.c3systems.es

 

  • GUARDIAN SELECT:

Amb Guardian Select trobem tota una gamma de vidres d’última generació que reforcen les prestacions del doble vidre millorant el confort.

Doble vidrament, triple envidrament, control solar, baixa emissivitat, laminats.

 


Qualitat

Els nostres materials compleixen les garanties de qualitat amb els següents certificats.