Cinta per a segellat de finestres 100% perfecte

 

ISO-BLOCO One és una cinta versàtil per al segellat de juntes. Combina tots els requisits de la normativa alemanya EnEV sobre estalvi d’energia i les directrius d’instal·lació RAL en un sol producte.

Allí on era necessari utilitzar 3 productes, ara amb un solament és suficient.

La cinta ‘tot en un’ actua segons el principi de tres nivells. La superfície externa ofereix una excel·lent resistència a la pluja batent; el nivell intermedi proporciona aïllament tèrmic i acústic i la superfície interna una estanqueïtat absoluta el que estalvia una gran quantitat de temps en la instal·lació.

En un sol pas, la cinta s’adhereix al marc de la finestra i ja està!. És difícil imaginar un segellador professional de finestres més fàcil d’instal·lar, fiable i que estalvie més temps.

UNA CINTA QUE ESTALVIA ENERGIA

ISO-BLOCO One és una cinta de segellat absolut sense precedents que s’adapta als més estrictes requisits de segellat dels habitatges d’energia passiva. Impedeix la pèrdua de calor i els corrents no controlats a través de les juntes de connexió mitjançant la separació hermètica de la temperatura interior i l’exterior. Per tant es requereix un menor ús de calefacció. El que es reflecteix en la factura d’aquest subministrament.

UNA CINTA BENIFICIOSA PER A LA SALUT

Si la humitat o la condensació de les juntes no ix a l’exterior, es produeixen humitats i floridures.
ISO-BLOCO One posseeix propietats òptimes de difusió del vapor a l’interior de la superfície de segellat de juntes, que equival al del principi de segellat recomanat per a portes i finestres de Qualitat RAL ‘més hermètic per dins que per fora’.
ISO-BLOCO One permet una transmissió eficaç de la humitat cap a fora i un assecat ràpid de les juntes.

UNA CINTA PER A CONDICIONS METEOROLÒGIQUES DE TEMPESTA

ISO-BLOCO One resisteix a les precipitacions i a les ràfegues de vent més forts
El rendiment de segellat és igual o superior a una pressió de 1000 Pa que al costat de la capacitat d’expansió tremendament alta (500% MAF) per a compensar el moviment de la construcció i les irregularitats de les juntes fan d’ISO-BLOCO One una sola cinta amb característiques excepcionals.

No comments yet.

Deixa un comentari