Ferro oxidat com acabat: escala, portes i elements decoratius

Us presentem un dels nostres últims treballs de diferents peces per a una mateixa casa. És un projecte original amb un resultat que crida l’atenció i que li dóna un toc diferenciador alhora que decoratiu a la casa.
Tot va començar amb el ‘volem una escala per a aquest buit’ i ‘que quede bonica’, i açò mateix es va convertir en tot un repte.
Es tractava de fer una escala de 2 altures, la qual cosa eren aproximadament 5,00 m. d’altura, en un buit entre parets del que només podem dir que era més aviat estret.
Plantegem una escala de caragol en la qual en la primera planta quedaria encastada entre 3 parets i en la planta baixa quedaria lliure i sense barana.
Fins a ací podria ser una mica més o menys normal, però l’acabat de ferro oxidat de l’escala és el que li va donar la nota d’originalitat.
Veiem el resultat?

Detall escala ferro oxidat Escala ferro oxidat

 

 

 

 

 

 

 

 

Detall esglaó escala ferro oxidat Detall escala ferro oxidat

 

 

 

 

 

 

Seguint amb el ferro oxidat i per a continuar l’estil de la casa fabriquem una prestatgeria en forma de cub per al saló amb xapa plegada.

Prestatgeria en forma de cub

També fabriquem uns suports per a les bigues de l’altell i unes xapes en les quals es van soldar uns reblons perquè obtinguera el caràcter rústic i que es van col·locar en xamfrà per a embellir i ressaltar el portó de fusta.

Xapes per a portó de fusta Suports per a bigues

 

 

 

 

 

 

Hora de fer alguna cosa per a l’exterior de la casa.

Fabriquem una porta peatonal amb xapa plegada de ferro i es va folrar amb xapa la vella porta de parcel·la de 4 fulles portes peatonals.
Una vegada més, va ser un encert aplicar-li l’activador perquè isquera l’òxid del ferro i el resultat va ser espectacular.

Porta de parcel·la ferro oxidat Porta peatonal ferro oxidat
 

 

 

 

 

Cal dir que en aquest treball, l’acabat oxidat tant de l’escala com dels elements decoratius ho va realitzar la mateixa propietària de la casa amb un activador d’òxid. Clar, la propietària és una artista de brotxa fina i no li va suposar cap problema.

No em negareu que el resultat final del conjunt no està bonic.

, , , , , , ,

No comments yet.

Deixa un comentari