Vidre de control solar i baix emissiu Guardian Sun

El vidre Guardian Sun és un producte d’avançada tecnologia que garanteix una alta transmissió lluminosa, un excel·lent aïllament tèrmic (valor U=1,0 W/m2K), i una eficaç protecció contra la radiació solar (només es transmet un 42% de l’energia solar).

En incorporar Guardian Sun en les seues finestres podrà obtenir un important estalvi energètic i contribuir a la reducció de les emissions de CO2  a l’atmosfera, protegint així el medi ambient. I tot açò sense perdre la lluminositat i transparència dels vidres tradicionals.

L’ús de Guardian Sun en les seues finestres li permetrà gaudir de la llum solar amb una agradable sensació de benestar durant tot l’any, siga el que siga la temperatura..

Un vidre que combina màxima transparència, control solar i aïllament tèrmic perquè estalvie fins un 40% d’aire condicionat a l’estiu i un 60% de calefacció a l’hivern.

També pot combinar Guardian Sun amb vidre laminat de seguretat i acústic.

Guardian Sun li permetrà gaudir de:

  • Control solar
  • Aïllament tèrmic reforçat
  • Màxima transparència i lluminositat
  • Limita els rajos ultra violeta UV que deterioren els objectes

FUNCIONAMENT

La capa de control solar i baix emissiva fa la funció de barrera de contenció per a la calor i el fred deixant passar una petita part a l’interior de la vivenda.

D’altra banda, la mateixa capa impedeix que s’escape per la finestra gran quantitat de l’energia de la vivenda necessitant molt menys consum d’energia en calefacció i aire condicionat afavorint l’estalvi energètic.

COMPARATIVA

Comparativa entre un doble envidrament  4/16/4 i un doble envidrament 4/16/4 Guardian Sun.
Quan menor són els valors, major aïllament tèrmic.

4/16/4
Transmitància   79%
Valor U               2,7

4/16/4 Guardian Sun
Transmitància   42%
Valor U                1,0

* Transmitància: Energia que entra en la vivenda a través del vidre (una finestra sense vidre tindria una transmitància del 100%)

* Valor U: Energia que s’escapa  de la vivenda cap a l’exterior a través del vidre.

DIFERÈNCIA ENTRE UN CRISTALL GUARDIAN SUN I UN CRISTALL BAIX EMISIU

Un vidre baix emissiu impedeix que s’escape la calor de la calefacció o l’aire condicionat a l’exterior a través de la finestra, mentre que un vidre Guardian Sun  a part de ser baix emissiu també té la propietat de control solar reduint significativament l’entrada de la radiació solar a la vivenda.

Font: Guardian Sun

Disposem d’un simulador tèrmic per a que comproves tu mateix les propietats aïllants del vidre amb capa de control solar i baix emissiu Guardina Sun.

comparativa simulador

,

No comments yet.

Deixa un comentari