Avantatges de la Pèrgola bioclimàtica


Tornem de les vacances i us portem un nou post, aquesta vegada us volem mostrar els beneficis i versatilitat de tenir una pèrgola bioclimàtica.

La Pèrgola Bioclimàtica Saxun és un nou sistema de protecció solar que li permetrà gaudir de la vida a l’aire lliure en qualsevol època de l’any. Amb ella podrà ampliar la seua superfície habitable sense necessitat de realitzar obra en qualsevol ubicació, siguen quines siguen les seues característiques.

Regularà de forma natural la temperatura de la seua estada, al mateix temps que li protegirà de la radiació solar, pluja, vent o qualsevol altra inclemència meteorològica.

De disseny modern i atemporal, encaixarà perfectament en tots els estils arquitectònics i presenta una infinitat de possibilitats de modulació, sent la solució ideal per a terrasses o jardins en hotels i restaurants. És per açò que aquest sistema brinda un alt grau de personalització, adaptant-se als diversos requeriments estètics i funcionals que es precisen en l’actualitat.

Es disposa d’una àmplia gamma de colors i versàtils accessoris.

IMPERMEABLE I TRANSPIRABLE

La Pèrgola Bioclimàtica Saxun és una estructura impermeable amb llepes d’alumini orientables que, gràcies a la seua motorització, possibiliten el seu lliure moviment. Amb una estètica d’avantguarda, s’assegura un disseny atemporal adaptable als ambients més diversos. Un aspecte refinat i robust que garanteix la seua durabilitat. Gràcies al disseny dels seus components, també es pot dir que, és un sistema totalment silenciós. Els bastidors porten un sistema de segellat perimetral registrat que actua contra la pluja transversal, evitant el possible so originat pel frec amb les testeres de les lames, i el moviment provocat per l’acció del vent. Aquest felpudo tampoc deixa passar la llum directa i/o per reflexió en els punts d’unió entre lames i entre lames i marc.

El sistema de lames orientables conforma un sostre que permet un ventall d’inclinacions que van des dels 0º fins als 135º, permetent refrescar l’estada per convecció natural. Aquest gir de les lames permet un total aprofitament de la radiació solar.

MOTORITZACIÓ

La pèrgola s’instal·larà únicament motoritzada, emprant per a açò un motor de 24 Vcc. Açò també garantirà la seua seguretat enfront de xoc elèctric, amb una seguretat addicional de posada a terra. El fet que tots els conductes d’instal·lació elèctrica queden ocults, també donarà un major índex d’aïllament.

RECOLLIDA D’AIGÜES PLUVIALS

El disseny de la lama permet la recollida de les aigües pluvials per a la seua reutilització. Aquesta canalització de l’aigua als bastidors laterals no requereix de pendent per a desguassar. D’aquesta manera, també ajudarà a protegir el mobiliari que es poguera situar sota la pèrgola, ja que evita que l’aigua de pluja emmagatzemada caiga sobre ells una vegada es giren les lames de nou.

TIPOLOGIES DE MUNTATGE

És possible d’ampliar la superfície habitable de la seua llar o negoci sense realització d’obra, ja que la pèrgola bioclimàtica se sustenta per una estructura pròpia. Presenta diferents possibilitats de modulació, podent afegir pèrgoles successives compartint columnes. D’aquesta manera, es crea una solució personalitzada a cada projecte, podent adoptar diferents formes i grandàries per a adaptar-se a les diferents edificacions.

Pèrgola de 2 columnes

Pèrgola de 4 columnes

Pèrgola de 4 columnes dúplex

MATERIALS

Els components de la pèrgola garanteixen perfectament la protecció contra la corrosió ambiental. Els perfils d’alumini extrusionat (6063 T5), així com altres elements estructurals i els caragols en acer inoxidable (AISI 304), ens asseguren un manteniment fiable enfront de la seua exposició a la intempèrie.

PRODUCTES OPCIONALS

Altres accessoris que faran de l’ús de la seua pèrgola més fàcil i agradable són:

  • Sensor de pluja i/o vent.
  • Calefacció per infrarojos.
  • Emissor i central de comandament.
  • Il·luminació led.
  • So i transmissió de música via Bluetooth.
  • Control des de smartphone.
  • Sensor de temperatura.
Detall pèrgola bioclimàtica

Visió de les lames de la pèrgola bioclimàtica

Pèrgola bioclimàtica

Visió general de la pèrgola bioclimàtica

 

 

 

 

 

 

Detall pèrgola bioclimàtica

Detall de les lames de la pèrgola bioclimàtica

Pèrgola bioclimàtica

Visió general de la pèrgola bioclimàtica

 

 

 

 

 

 

Detall obertura pèrgola bioclimàtica

Detall obertura pèrgola bioclimàtica

Detall obertura pèrgola bioclimàtica

Detall obertura pèrgola bioclimàtica

 

 

 

 

 

 

Detall tancament pèrgola bioclimàtica

Detall tancament pèrgola bioclimàtica

Detall llum pèrgola bioclimàtica

Detall llum pèrgola bioclimàtica

 

 

 

 

 

 

Detall de la llum de la pèrgola bioclimàtica

Detall de la llum de la pèrgola bioclimàtica

Detall part superior pèrgola bioclimàtica

Detall part superior pèrgola bioclimàtica

 

, , ,

No comments yet.

Deixa un comentari